Ved vårt verksted produserer vi alt fra båndtekking, kassetter, fasadepaneler og alle typer beslag, både for egenproduksjon og for våre samarbeidspartnere.

Med et plate- og fargeutvalg blant de største i bransjen, gir det oss en konkurransedyktig fleksibilitet med lave ledetider fra vårt standard sortiment.

Laser

Vi har investert i avansert teknologi for å kunne lage unike produkter for våre kunder. Nå tilbyr vi laserkuttingstjenester, som gir oss muligheten til å presist skjære og forme materialer med høy nøyaktighet og presisjon.

Laserkutting er en avansert metode for å skjære materialer med høy presisjon ved hjelp av en kraftig laserstråle. Denne teknologien gjør det mulig for oss å lage skarpe, rene kutt i metaller som aluminium, kobber stål og rustfritt stål. Resultatet er perfekte former og intrikate designene uten å gå på kompromiss med kvalitet.

Med vår laserkutter kan vi produsere komponenter raskt, noe som betyr kortere produksjonstid og rask levering til våre kunder. Fordi vi kan skjære en i en rekke ulike materialer, gjør laserkutting til en svært allsidig løsning for et bredt spekter av prosjekter.

Enten du trenger tilpassede metalldeler til byggeprosjekter, detaljerte design for arkitektoniske formål, eller skreddersydde komponenter til industrielle anvendelser, kan Brødrene Lie hjelpe deg med å realisere dine ideer. Vårt erfarne team står klare til å jobbe tett med deg for å oppfylle dine spesifikke behov og sikre at du får resultatene du ønsker.

Er du interessert i å lære mer om våre laserkuttingstjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi ser frem til å høre fra deg og være din pålitelige partner for blikkenslagerarbeid.

Referanser

Noen av prosjektene vi har gjort med laserkutteren vår er utepeiser. her ser du eksempler på utepeiser som vi har laget med vår laserkutter.