I Norge og i Europa forøvrig har tekking med metallplater gitt tak og fasader som holder seg over generasjoner. Ved båndtekking av tak benytter vi plater på rull, noe som gjør at vi unngår skjøting. Platene falses sammen og blir helt tette.

Materialer som typisk benyttes er sink, kobber, aluminium og rustfritt stål, disse materialene er like fine på gamle, ærvberdige hus og bygninger som på dagens moderne boliger og bygg.

Referanser

Avinor

Januarstormen forårsaket betydelige skader over det vidstrakte området i Rogaland. Den gamle, rustfrie båndtekkingen rundt den karakteristiske “boblå”-bygningen har stått imot utallige stormer i løpet av sine 40 år. I januar gikk det ikke lenger.

I slike situasjoner er det av uvurderlig verdi å ha dyktige fagperson innen blikkenslagerfaget, og derfor fikk vi dette spennende oppdraget av Avinor.

Vi har initiert utskiftningen av den ødelagte båndtekkingen, og valgte spennende materialer som vil bidra til å gjenskape “boblå”-bygningens tidløse sjarm. Snart vil den igjen stå frem i all sin prakt, takket være vårt dedikerte arbeid og høye kompetanse.

Team refsnes

Bildene under viser ekte håndverk, båndtekking i kobber med flotte detaljer vi nettopp har utført for Team Refsnes. Kobber er et godt valg for den kvalitetsbevisste, med lang levetid og holdbarhet selv i det ruskete norske klimaet.

Tjenester

IMG_1198

Paneler

IMG_1307-2-1

Kassetter

Hushjørnet med takrenne

Takrenner og beslag

IMG_1315

Tak- og fasadeplater

IMG_1353

Skivetekking

IMG_1307

Tak & fasade